Cykelholdet slutter træningslejren i Sydfrankrig

Foto: Team Concordia

Rytterne fra Team Concordia Forsikring Himmerland slutter sin 14 dages træningslejr i Sydfrankrig i morgen, og er klar til forårets opgaver.

Cykelholdet Team Concordia Forsikring Himmerland har de seneste to uger, kørt landevejene tynde i Sydfrankrig. Her har de deltaget i en intensiv træningslejr. Nu venter der nogle skrappe cykelløb.

På onsdag i næste uge stiller holdet op i det krævende UCI løb "Le Samyn" i Belgien, hvor verdens bedste Pro Tour mandskaber stiller til start. Og søndag i næste uge deltager de samme ryttere i det franske UCI løb "GP Lillers".

Træningslejren på Lou Paouvadou er forløbet rigtig godt. Den første uge deltog hele 40 personer i træningslejren. Her var både Concordias seniorhold, juniorhold, sponsorer og andre inviterede personer omkring holdet. Den første uge afsluttedes med det traditionelle pointløb i et bjergrigt område ved byen Ramuelle, hvor 24 topmotiverede ryttere kæmpede om både prestige og præmier.

Den sidste uge var seniorerne alene på træningslejren. Mentaltræner John Axel sluttede sig til lejren, lige som der er blevet arbejdet med teambuilding og overordnede sæsonmål.
Den sidste uge er træningen foregået under sommerlignende vejrforhold. En bjergtest afslørede at rytternes form på nuværende tidspunkt er helt i top.

- Jeg har aldrig før set så flotte tider i testen, som vi har kørt de sidste 6 år. Selv om der har deltaget rigtig mange topryttere de andre år, slog vi rekorden markant i år - endda af flere ryttere, udtaler en tilfreds sportschef Jan Steensen.

Forsiden lige nu