LIGE NU:

Dalmose spørger i Aalborg

Christian Dalmose spørger igen i kulissen. Dalmose siger at han har forhandlet med ejerne af Aalborg DH om genindtræde som træner for Aalborg DH.

Det er kun ni måneder siden Christian Dalmose blevet fyret i Aalborg DH, efter at han havde gjort sig voldsomt upopulær blandt spillerne på grund af sin umulige mandskabsbehandling. I dag siger han så, at han har forhandlet om at komme tilbage til Aalborg DH som cheftræner.

- Der har været den kontakt, at ejerne af Aalborg DH ringede til mig fredag og spurgte om jeg kunne tiltræde som træner i Aalborg DH, for at redde det skude Aalborg DH er i øjeblikket, siger Christian Dalmose.

At det ikke blev til noget skyldes i følge Christian Dalmose kun at hans nuværende klub Ajax Heroes ikke vil lade ham gå.

- Der er ingen tvivl om, at klubben vil gå langt for at få mig som træner. Men jeg står altså i en anden klub nu, og skal være her i tre år til 2010, siger Christian Dalmose

Medejer I Aalborg DH Jesper Skovsgaard siger, at det er Dalmose der har kontaktet ham. Men klubben takkede nej tak til Dalmose tilbud om at vende tilbage. Hvem af parterne, der taler sandt, står altså hen i det uvisse.