Distanceridning

Vrensted og Omegns Rideklub arrangerer lørdag d. 22 september NORDISK-BALTISK MESTERSKAB i distanceridning.

<b>Tre gange marathon</b>
NORDISK-BALTISK MESTERSKAB i distanceridning er 124 km, hvilket svarer til ca. afstand imellem Ålborg og Århus. Desuden er der klasser på 86 km, 65 km, 62 km, 45 km og 25 km. Minimumshastighed for at blive godkendt i den længste klasse er 12km/t og for den korteste 7 km/t. Der er i skrivende stund tilmeldt 120 ekvipager fordelt på alle klasser.

<b>Tur på stranden</b>
Alle klasser vil på en del af turen ride på stranden og det er selvsagt en eftertragtet del. Den længste rute går omkring Rødhus Klitplantage og med undtagelse af 25 km ruten vil klasserne, der skal i VET. GATE komme i FÅRUP SOMMERLAND, som velvilligt har stillet deres parkeringsfaciliteter til rådighed.

<b>Naturen på hesteryg</b>
Distanceridning er en god mulighed for at komme ud og opleve naturen på hesteryg. Det er en hyggelig sport, hvor alle kan være med og man ser tit sider af naturen man ellers ikke ville have fundet eller have tilladelse til at ride på.

<b>Ryttere fra hele Norden</b>
Der er udover rigtig mange danske ryttere i alle aldre og på alle niveauer også tilmeldt ryttere fra Norge, Sverig, Finland, Estland og Tyskland.

<b>Fårup Sommerland</b>
Alle er Velkommen til at komme og se hvad der sker ved Ridecenteret i løbet af dagen, ved Fårup Sommerlands P-plads er der dog mest aktivitet om formiddagen. Der er gratis adgang begge steder.