Foto: Ib William Christensen (Arkivfoto)

Efter fjerde hjernerystelse: Nordentoft indstiller karrieren

Aalborg Pirates-forward Christian Nordentoft indstiller karrieren efter at have fået en alvorlig hjernerystelse i januar.

23-årige Christian Nordentoft fra Aalborg Pirates indstiller med øjeblikkelig virkning sin ishockeykarriere.

Pirates-forwarden måtte udgå af en kamp mod Gentofte i januar og siden har han ikke været på isen. Årsagen var en alvorlig hjernerystelse.

Det var den fjerde hjernerystelse for den unge pirat, og den seneste i januar blev udslagsgivende.

- Det er en træls situation, når lægerne siger, at det bedste for én er at stoppe. Jeg har sovet mere eller mindre siden den tackling, og så er det klart, at man overvejer situationen, når speciallæger siger, at jeg ikke skal fortsætte, siger Christian Nordentoft.

- Jeg har ligget med hovedpine hele tiden og er følsom over for lys og støj, så jeg er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning, siger den 23-årige nu tidligere Pirates-spiller.

Christian Nordentoft kom til Pirates i sæsonen 2011-2012 fra barndomsklubben Frederikshavn og hos klubben er man også ked af, hvordan samarbejdet nu ender.

- Vi er kede af det på Christians vegne og forstår fuldt ud hans beslutning. Vi vil gerne sige stort tak for den enorme indsats, han har lagt i klubben de sidste fire sæsoner. Han er en publikumsmagnet, der altid giver sig 100 procent i kampene og det vil vi komme til at savne, siger salgs- og sportschef i Aalborg Pirates Frederik Åkesson og sender et ønske om god bedring til Christian Nordentoft.