Skal du være med i konkurrencen om at være Nordjyllands Sjoveste?

Er du Nordjyllands sjoveste?

I dag er sidste frist for tilmelding til 'Nordjyllands Sjoveste', hvor den bedste kan vinde 15.000 kroner.

Hvis du har en komiker gemt i maven, hvis du kan få din familie til at falde ned af stolen af grin, når du laver parodier eller hvis du på anden måde har et underholdningstalent, du vil prøve af, så meld dig til Nordjyllands Sjoveste.

Intet er for skørt - så længe det er sjovt.

Nordjyllands Sjoveste arrangeres af TV2 Nord og løber af stablen over tre aftener i november, hvor du kan komme på scenen.

9. november 2015 kl. 19 i Musikkælderen, Aalborg

10. november 2015 kl. 19 på Freddy's Bar, Frederikshavn

11. november 2015 kl. 19 på Cafe K, Hobro

De allersjoveste fra de tre runder tørner sammen i den store finale 28. marts 2016. Vi sender hele finaleshowet live på TV2 Nord Salto. Og vinderen kan gå derfra med titlen som "Nordjyllands Sjoveste" og en præmie på 15.000 kroner sponsoreret af Spar Nord.

Konkurrencen er åben for alle comedyglade nordjyder, som gerne vil stå på en scene og prøve underholdningstalentet af. Alle deltagere skal kunne underholde i fem minutter foran et publikum på mellem 80 og 200 personer. Publikum er også dommerpanelet i konkurrencen - og deres stemmer afgør suverænt hvem der er aftenens sjoveste.

De indledende runder bliver ikke sendt live i fjernsynet.

TV2 Nord optager alle tre shows. Men det er kun de bedste underholdere, der havner på TV-skærmen.

Vi klipper nemlig højdepunkterne sammen til en stribe programmer som skal sendes på TV2 Nord Salto fra nytår.

Herefter vælger seerne de fire sjove nordjyder, som skal videre til finalen.

Sidste frist for tilmelding er 30. oktober.

TILMELDING FOREGÅR HER!

Se traileren for arrangementet

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Nordjyllands Sjoveste

HVIS DU KAN få din familie til at falde ned af stolen af grin, når du laver parodier eller hvis du på anden måde har et underholdningstalent, du vil prøve af, så meld dig til Nordjyllands Sjoveste. Intet er for skørt - så længe det er sjovt. http://www.tv2nord.dk/sjov#nordjyllandssjoveste

Posted by TV2 Nord on 7. oktober 2015