Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

Fængslet for voldtægt af 13-årig

Et ægtepar fra Aalborg Øst er varetægtsfængslet og sigtet for at have begået seksuelle overgreb mod en 13-årig pige. Det skriver NORDJYSKE Medier.

Overgrebene skulle være sket, mens pigen besøgte parrets jævnaldrende datter og flere gange overnattede i familiens hjem.

Politikommissær Lars Nørskov Jørgensen fra Nordjyllands Politi bekræfter, at et par er varetægtsfængslet og sigtet for seksuelle overgreb mod en mindreårig pige. Den 13-årige pige blev i påvirket tilstand udsat for fuldbyrdet voldtægt to gange, oplyser en kvinde, som pigen betroede sig til. Kvinden ønsker ikke sit navn frem, men NORDJYSKE har mødt hende og kender hendes fulde navn.

Parret, der nægter sig skyldig, blev onsdag 31. august varetægtsfængslet efter et retsmøde, der foregik bag lukkede døre. Ifølge NORDJYSKE's oplysninger har den 13-årige pige fortalt, at hun besøgte det sigtede par for at lege og sove hos parrets jævnaldrende datter i nogle weekender i sommer.

Pigen har fortalt, at hun fik øl, spiritus og hash, og to gange i løbet af skolernes sommerferie havde manden, ifølge pigens forklaring til kvinden, fuldbyrdet samleje med den påvirkede pige. Den 13-årige pige brød sammen og fortalte om overgrebene søndag 28. august.
Det førte til politianmeldelsen, og parret blev anholdt og senere fængslet.

Politikommissær Lars Nørskov Jørgensen kan ikke fortælle, om der er en eller flere piger involveret, eller fortælle noget om omstændighederne ved overgrebene.