LIGE NU:

Følg opsætningen af Sallings julelys

Det er første gang, at Sallings nye facadeudsmykning skal hænges op, og det har givet elektrikerne nogle udfordringer undervejs, da alt er helt nyt. I morgen bliver lysene tændt, og vi har fuldt elektrikernes arbejde med at få lysene klar.

I morgen klokken 17 bliver lysene på Sallings nye juleudsmykning tændt. Men det er ikke uden udfordringer, den er kommet op at hænge. Elektrikerne har været i gang i flere uger, og da det er første gang, udsmykningen skal op, så har det været mange nye ting at tage højde for.

Der har været lidt opstartsproblemer, da man ikke kunne komme i gang med arbejdet, men det har elektrikerne indhentet ved at arbejde nogle aftener. På den måde har de indhentet tid, så der har også været plads til at rette på de ting, der ikke var helt som ønsket.

Ophængningssystemet er helt nyt, og det er elektrikerne, smedene og en ingeniør, der har lavet systemet i samarbejde. Det har været vigtigt at lave systemet rigtigt i år, da det skal genbruges de næste mange år, hvor belysningen også skal bruges.

Elektrikerne fra KT Elektric har stået for Sallings julepynt de sidste mange år, men det er første gang i år, at der er så meget juleudsmykning. Så selvom der er lavet prøver og det er tjekket at lysene virker, så glæder elektrikerne sig til at se, at lysene tænder i morgen.

Se mere til elektrikernes arbejde med at sætte lysene op i aften klokken 19.30 i Nordjylland LIVE.