Foto: Ib Christensen (Arkiv)

Hobro IK opruster til foråret

Superliga-aspiranter får en ny målmandstræner

Målmandsposten bliver vigtig for Hobro IK, hvis de vil holde topplaceringen i 1. division. Martin S. Jensen er blevet tilknyttet som klubbens nye målmandstræner. Han har tidligere været spillende trænerassistent i Skive IK i 1. division. Han har selv spillet 134 superliga-kampe i perioden fra 2001 til 2007. Han spillede i klubber som Randers FC, Esbjerg, OB og AaB.

Martin S. Jensen erstatter Henrik Kristiansen, som har valgt at forlade klubben.

- Der er ingen tvivl om, at vi får et fagligt løft, da Martin har sine kurser i orden og selv har spillet på højt niveau. Han ved, hvad der skal til for at få vores målmænd et yderligere skridt fremad, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Sportschefen ønsker ikke kun at styrke trænerstaben. Han vil også udvide målmandstruppen. En udvidelse af målmandstruppen vil sørge for, at holdet ikke bliver sårbart i tilfælde af skader.

- Vi har to målmænd på kontrakt, hvilket samlet set er lidt skrøbeligt. Vi skal op være tre målmænd i truppen fremover.

Den 20-årige målmand, Mathias Rosenørn, prøvetræner i klubben i øjeblikket. Ved årsskiftet forlod han Esbjerg FC. Mathias Rosenørn håber at han i Hobro IK kan være tættere på startopstillingen, end han var i Esbjerg FC.

- En af Martins første opgaver bliver at give en faglig vurdering af Mathias Rosenørn. Vi går ind med åbent sind og hjerte, og vil gerne vurdere ham i vore egne omgivelser, siger Jens Hammer Sørensen.