LIGE NU:

Jægeraspiranter kæmper mod rutinerede jægere

Søndag var en flok jægeraspiranter på Aalborg Kasernes øvelsesterræn. Her var de til prøve og kæmpede både mod sig selv og rutinerede jægere.

Marcus Jensen er jægeraspirant. Han var søndag mødt op på Aalborg Kasernes øvelsesterræn sammen med nogle andre jægeraspiranter. Her skulle de til prøve og kæmpe mod sig selv, men også de rutinerede jægere.

På en af øvelserne fik de tre sekunder til at se på et billede for derefter at vurdere, om de må skyde det, de ser, samt afstandsvurdere.

- Vi har snakket om, at der er nogle jægere, der ikke tør komme her, for de finder ud af, hvor lidt de egentlig ved om tingene efter så mange år. Det er sjovt at tænke over, men så ved vi også, at dem der er her tager det alvorligt, siger Marcus Jensen.

Kurset hedder jagtsti og er både for rutinerede jægere og rutinerede jægere, og at der er rutinerede jægere med, kan Marcus Jensen godt mærke.

- I forhold til de professionelle må jeg nok se mig slået. Det tror jeg også de andre gør. Det er ikke for sjov, når de er her.

Se reportagen i videoen ovenfor.