LIGE NU:

Jakob Ahlmann afskriver comeback i denne sæson

Korsbåndsskadede Jakob Ahlmann står ikke overfor et Superliga-comeback i denne sæson. Følgeskader har sat ham tilbage i genoptræningen.

Jakob Ahlmann har siden august 2014 været ude med en korsbåndsskade, og mens Lukas Spalvis, fik samme skade på cirka samme tid er kommet på græs igen, ser den unge AaB-profil ikke et comeback i denne sæson som en mulighed.

- Jeg har taget to skridt frem og et tilbage, og det forlænger desværre min proces lidt, før jeg kan komme tilbage. Det er rigtig irriterende, når man føler, man er ved at være klar til træne igen, siger han til bold.dk.

Det er blandt andet betændelse i knæet som følge af øget fysisk træning, der er kommet i vejen for Ahlmanns tilbagevenden og hans forventninger har derfor flyttet sig fra at hedde reserveholdet i marts-april til helt klar til næste sæson.

-For ikke at forcere noget, har jeg indstillet mig på at blive helt klar til næste sæson. Skulle jeg få spilletid denne sæson, vil det være en bonus, men jeg vil ikke satse hele butikken for at nå at spille to kampe, siger han til bold.dk.