Foto: Jammerbugt FC

Jammerbugt-talent skifter til Superliga-bejler

Jammerbugt FC's talentfulde forsvarsspiller Søren Reese skifter til 1. divisionsklubben Viborg, som lige nu ligger til at rykke op i Superligaen.

Den 21-årige forsvarsspiller Søren Reese forlader 2. divisionsklubben Jammerbugt FC ved årsskiftet. Forsvarstalentet har skrevet kontrakt med 1. divisionsklubben Viborg FF, som lige nu ligger til at rykke op i Superligaen.

- Det er specielt at skulle sige farvel til Søren. Jeg har fulgt ham hele vejen og det bliver en mærkelig fornemmelse at møde ind til træning i det nye år uden ham på banen. Men sådan er fodbold og der er ingen tvivl om at tiden er inde for Søren. Han er klar, siger Jammerbugt FC's cheftræner Bo Zinck til klubbens hjemmeside.

Søren Reese har spillet i Jammerbugt FC i mere end 12 år. Selvom han kun er 21 år, nærmer han sig allerede 150 førsteholdskampe for klubben, som i øjeblikket ligger på femtepladsen i 2. division Vest.

- Søren Reese er en af de mest talentfulde forsvarsspillere i 2. division, og har i en ung alder allerede spillet et hav af kampe. Han er fysisk stærk og er dygtig i hovedspillet, og vi glæder os til, at han tiltræder i klubben, siger Viborg FF's sportschef Ole Nielsen til klubbens hjemmeside.

Søren Reese debuterede for Jammerbugt FC som 16-årig.