Foto: TV2/Nord

Kent Nielsen irriteret efter 2-2 i Horsens

AaB-træneren ser lyspunkter i spillet trods det faktum, at det stadig ikke er blevet til en sejr i foråret.

Sker noget én gang, er det en tilfældighed. Gentager det sig, kan det være en tendens. Det må AaB sande, efter at holdet torsdag for tredje gang i superliga-foråret smed en sejr over styr.

Denne gang var nordjyderne endda foran 2-0 på Casa Arena Horsens mod AC Horsens, men AaB måtte se hjemmeholdets Nabil Aslam udligne til 2-2 få minutter før tid.

- Vi føler, vi tabte to point. I første halvleg formåede vi at sætte vores måde at spille på i scene, mens Horsens formåede at sætte deres spil med mange dybe bolde og meget andetboldsspil i scene i anden halvleg, siger Kent Nielsen.

Han vidste godt, at blev kampen først en kamp på fysik, så havde AC Horsens en fordel. Og det formåede nordjyderne ikke at spille sig ud af.

- Vi er irriterede på os selv over, at når vi fik fat i bolden, så formåede vi ikke at spille os fri af dem, siger Kent Nielsen.

Det er tredje gang i foråret, at AaB smider en sejr over styr. Foruden mod AC Horsens skete det også i 2-3-nederlaget til Silkeborg i forårsåbneren og i 2-2-kampen mod OB. Derudover blev det til 0-0 mod Esbjerg senest.

Men Kent Nielsen ser positivt på tingene, trods nul sejre i de første fire kampe i år.

- Jeg er blevet for gammel til at snakke om krise. Vi kan godt se - i særdeleshed i de tre seneste kampe - der føler vi selv, at det er vores manglede dygtighed i nogle situationer, der gør, at vi ikke har fået mere.

- Vi behøver ikke at anstrenge os for at se, hvordan vi skulle have hevet sejrene hjem i et par af kampene. Men indholdet har til tider været rigtigt godt i de tre seneste kampe, siger Kent Nielsen.

Om femte kamp i foråret bliver den første, der giver gevinst, finder AaB ud af søndag mod Esbjerg.