00:15

Foto: Torben Lykke Larsen

1 af 2

Kjelling i kamp mod uret

Aalborg Håndbolds stjernespiller kan nå at blive klar til den vigtige finalekamp på lørdag. Se videoen, hvor han blev skadet i weekenden.

Det ser ikke så slemt ud med Kristian Kjellings skulderskade, som han pådrog sig under weekendens semifinalekamp mod Mors-Thy Håndbold, som først frygtet. Det står klart efter klubben her til formiddag har modtaget resultatet af MR-scanningen af hans skulder.

- Han har fået et kraftigt slag på skulder-partiet i forbindelse med landingen på halgulvet i søndags. Det har givet noget væske i skulderen og megen ømhed, men der er intet brud eller andet alvorligt, siger klubbens fysioterapeut Mads Rytter.

Men selvom Kristian Kjelling og klubben ikke står med fødderne plantet i det værst tænkelige scenarie, så er det stadig ikke sikkert, at han når at blive klar til weekendens vigtige kamp mod KIF Kolding København.

- Lige nu laver han nogle øvelser. Så vi tager den helt stille og roligt indtil hævelsen forsvinder. Derefter er det så Kristian og fysioterapeuten som sammen skal se på, hvor meget han kan træne med og så videre, siger Jan Larsen.

DM-finalekampen på lørdag bliver spillet klokken 17.15.

Se videoklippet, hvor Kristian Kjelling blev skadet i kampen mod Mors-Thy Håndbold, øverst.