Kontrakt med Kakeeto

AaB har skrevet kontrakt med Robert Kakeeto, som de seneste par år har optrådt i U/19 Ligaen og Reserveholdsturneringen.

Robert Kakeeto rejste fra hjemlandet Uganda i sommeren 2013 og har været tilknyttet Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev.

Robert Kakeetos præstationer og udvikling i AaB er ikke gået ubemærket hen, og nu belønnes 20-årige Kakeeto med en kontrakt til 30. juni 2018.

- Robert har med dedikeret arbejde formået til stadighed at gøre opmærksom på sig selv, og nu hverken kunne eller ville vi ignore hans potentiale længere, siger AaB's sportsdirektør Allan Gaarde i en pressemeddelelse.

På foranledning af talentchef Jacob Larsen og AaB's tidligere sportsdirektør og nuværende bestyrelsesmedlem Lynge Jakobsen blev kontakten til Robert Kakeeto skabt, og nu har forbindelsen udmøntet sig i en fuldtidskontrakt til uganderen.

- Råtalentet har hele tiden været der, men Robert har skulle vænne sig til såvel den danske kultur som den taktiske måde at spille fodbold på i AaB, fortæller Allan Gaarde.

- Som spiller indeholder Robert stor løbekapacitet og en god teknik og spilforståelse, og vi ser ham umiddelbart som en aggressiv erobringsspiller på sekserpositionen, siger Allan Gaarde.

- Det er en drøm for mig, der går i opfyldelse, og jeg er meget glad, siger Robert Kakeeto, som glæder sig til over sin kontrakt med AaB.

Robert Kakeeto, der er tildelt trøjenummer 26, venter nu på en fornyet arbejdstilladelse, før han kan blive aktuel for cheftræner Lars Søndergaard, når han udvælger sin trup.