Lærke Møller forlader Aalborg DH

Lærke Møller har for alvor fået sit gennembrud i efteråret både i Aalborg DH og på det danske landshold, hvor det 19-årige playmaker har fået meget spilletid.

Lærke Møller skifter til sommer fra Nord- til Midtjylland, og den midtjyske storklub har længe forsøgt at få Lærke Møller til klubben. Direktør Frank Henriksen er naturligvis også glad for sin nye nordjyske playmaker.

- Det her er en tidlig julegave for FC Midtjylland Håndbold. Lærke har potentiale til at blive en af de helt store publikumsyndlinge i de kommende sæsoner, siger han.

Lærke Møller skifter til FC Midtjylland 1. juli 2009. Hun spiller sæsonen færdig for Aalborg. DH. I Midtjylland kommer hun til at kæmpe om spilletid med flere danske og norske landsholdsspillere, og så forens hun med den tidligere Aalborg DH træner Kenneth Jensen, som på anden sæson står i spidsen for midtjyderne.

Selv glæder Lærke Møller sig til nye udfordringer i Midtjylland. Rent geografisk bliver det første gang, hun håndboldmæssigt bevæger sig uden for Nordjylland, hvor hun har spillet i Aalborg-klubberne HK Star, Visse IF og Aalborg DH. Hos ADH har Lærke Møller for længst har bevist, at hun er mere end kapabel til at klare sig på allerhøjeste niveau.

- Jeg har været glad for at være i Aalborg, og vil gøre alt for at slutte godt af i klubben. Herefter ser jeg virkelig frem til en ny udfordring. Jeg har fået et meget positivt indtryk af FC Midtjylland, som er en professionel klub, der ikke kun spiller med i toppen af ligaen, men også altid er med i de internationale turneringer, siger Lærke Møller.

Trods sin unge alder, har Lærke Møller masser af erfaring: Hun har spillet godt 70 kampe for Aalborg DH, 19 A-landskampe, 16 Y-landskampe og 28 U-landskampe. Hun er født 14. november 1989 og er dobbelt europamester som ungdomsspiller for Danmark.