Leder i Frederikshavn Kommune vinder Den Nordjyske Ledelsespris 2014

Det blev en leder fra økonomisk hårdt ramte Frederikshavn Kommune, der modtog prisen som årets leder i Nordjylland.

Områdeleder Birgitte Kvist fra Sundhedsfremme- og forebyggelse i Frederikshavn Kommune har vundet Den Nordjyske Ledelsespris 2014.

Prisen er givet på baggrund af, at personen blandt andet har været god til at motivere og anerkende medarbejdere, skabe et godt arbejdsmiljø og opnået positive mål og resultater. Derudover er det en forudsætning, at personen er leder eller ejer en virksomhed i Region Nordjylland.

Der var 52 indstillet til prisen. Tre var med i finalen, og ud over Birgitte Kvist var det Anders Hedegaard Petersen, administrerende direktør hos Gabriel A/S og Else Marie Michelsen, der er afsnitsledende sygeplejerske ved Neurologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital. En komité bestående af syv ledere fra Nordjylland udpegede de tre finalister.

Prisen blev tirsdag uddelt på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Birgitte Kvist modtager ud over en statue en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner. Sidste års vinder blev Henrik Bruun Nielsen fra lastbilværkstedet Im. Stiholt A/S i Sæby.

Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008 af UCN act2learn, Lederne Himmerland og Aalborg Kongres & Kultur Center.


Seneste nyt

fra Nordjylland