Massiv modstand mod supermarked

Discountkæden LIDL møder massiv modstand mod ny butik i Nørresundby. En gruppe vrede beboere afleverede tirsdag 2000 underskrifter i protest mod projektet.

Beboerne er utilfredse med LIDL's planer om at bygge et stort supermarked lige uden for deres dør på hjørnet af Forbindelsesvejen og Niels Berthelsens Vej.

- Vi har ni dagligvareforretninger i forvejen her i området, så vi kan altså sagtens få stillet vores indkøbstrang der, siger Kirsten Ziegler der står bag modstanden mod det nye supermarked.

<b>Dårlige parkeringsforhold og tung trafik</b>
Kirsten Ziegler frygter blandt andet at parkeringsforholdende ved det den nye discountbutik, ikke kan følge med.

- Jeg forudser, at folk vil parkerer inde på villavejene, og at der vil komme mere tung trafik i villakvarteret, når butikken skal have varer, siger Kirsten Ziegler.

<b>LIDL lovet lokalplan</b>
Tilbage i oktober besluttede det gamle Aalborg byråd ellers at lave en lokalplan så LIDL kunne bygge deres supermarked. Nu har kommunen valgt at borgerne alligevel skal høres.

- Man har stillet en virksomhed i udsigt, at man vil lave en lokalplan, så der skal altså vægtige argumenter til, før vi fraviger den beslutning, forklarer Mariann Nørgaard, Rådmand for Teknik- og Miljøforvaltningen i Aalborg kommune.

Aalborg kommune skal nu vurderer argumenter for og imod, før de beslutter om, der skal bygges en LIDL i Nørresundby.