Nattens tyvebande stadig på fri fod

Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

De fire gerningsmænd, der er set i forbindelse med nattens tyvetogt i Nordjylland, er stadigvæk på fri fod. Politiet beder nu nordjyderne om hjælp til at finde dem.

Omkring klokken halv tre i nat startede en reel tyvetogt for fire formodede gerningsmænd. I Nibe startede banden med at stjæle tøj fra forretningen Malou på Skomagertorvet 9.

Herefter fortsatte gruppen i en stjålet bil til Gedsted, hvor de brød ind i Onkels Bodega på Østergade 14. Her stak tyvene af med cigaretter og en møntboks. Men turen stoppede ikke her.

Senere på natten dukkede banden nemlig op i Løgstør, hvor tyvene brød ind i Imerco på Østergade. Her blev de fire gerningsmænd set stikke af i en sølvgrå stationcar af mærket Volvo V70. Bilen var udstyret med stjålne nummerplader, ligesom bilen selv var blevet stjålet i Himmerland.

Bilen er nu blevet fundet udbrændt på Morumvej ved Aars, og her stopper sporet af de fire gerningsmænd. Politiet mistænker banden for at have udført samtlige tyverier, da den sølvgrå bil er blevet set på alle gerningssteder.

Nordjyllands Politi håber nu, at nordjyderne ved mere om sagen. Har du set den sølvgrå bil eller ved noget om de fire formodede gerningsmænd, kan du henvende dig til Nordjyllands Politi på 114.

Forsiden lige nu