Nej til ambulance

Håndboldlederen Kaj Aakjær fra Skive FH blev søndag aften afvist af alarmcentralen, da han ringede efter en ambulance til en skadet målmand Anders Jensen fra Frederikshavn. Nordjyden fik en bold i ansigtet efter blot to minutters spil af 2. divisionskampe

5-10 minutter inde i 2. halvleg henvendte Frederikshavn-bænken sig til Kaj Aakjær for at få ham til at ringe 112. Målmandens tilstand var forværret, og gæsterne ville gerne have fat i en ambulance for en sikkerheds skyld, men vagthavende på alarmcentralen i Viborg vurderede, at holdkammeraterne selv kunne køre spilleren til skadestuen i Skive.

Tidligere stationsleder for Falck i Skive, Erik Kirkeby, der sad tæt på begivenhederne tog straks affære.

- Det kan ikke passe, tænkte jeg, og ringede igen til 112. Jeg sagde, at de ikke kunne være det bekendt og tillod dem ikke at stille spørgsmål. Kort tid efter kom der en ambulance endda med horn og blå blink, siger Erik Kirkeby.

Målmanden blev kørt til Viborg Sygehus, hvor han tilbragte næsten et døgn, inden han mandag aften blev hentet af sin far og bragt tilbage til Frederikshavn i god behold, skriver Skive Folkeblad.