LIGE NU:

Nordjysk favorit kiksede ved kokke-DM

Dennis Juhl fra Ruths Hotel i Skagen formåede ikke at leve op til favoritværdigheden, da landets bedste kok skulle kåres.

Søndag var nogle af landets bedste kokke samlet ved Food Fair-Messen i Bella Center i København, hvor den nordjyske kok Dennis Juhl fra Ruths Hotel i Gammel Skagen var bookmakernes favorit til at løbe med sejren.

Den nytiltrådte køkkenchef kiksede dog fuldstændig, og for første gang formåede Dennis Juhl ikke at veksle deltagelse ved Årets Kok til en podieplacering.

- Det gik helt galt i dag, så jeg endte som nummer fem eller seks. Jeg havde problemer med min hovedret og min forrets-sauce, og det var nogle ret klare fejl, som jeg er helt enige med dommerne i, siger Dennis Juhl.

Dennis Juhl har netop overtaget hovedansvaret for køkkenet på Ruths Hotel efter Thorsten Schmidt, og det har betydet nye arbejdsgange, der har fyldt rigtig meget for Dennis Juhl, og som måske også er gået ud over forberedelserne op til kokke-DM.

- Jeg har altid sagt, at det er det, jeg gør til hverdag, der betaler min løn, så for mig er det mit daglige arbejde, der tæller mest, siger Dennis Juhl.

Lasse Starup Petersen fra Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia vandt prisen som Årets Kok.

Før weekendens konkurrence besøgte vi Dennis Juhl. Du kan se indslaget herover.