LIGE NU:

Nordjysk kuglestøder stopper karrieren

Danmarks bedste kuglestøder, Kim Juhl Christensen, har mistet lysten og indstiller derfor sin karriere med øjeblikkelig virkning.

29-årig Kim Juhl Christensen fra Sæby indstiller sin karriere som kuglestøder. Den nordjyske kuglestøder har vundet guld syv gange i træk ved Inde-DM i Skive, senest i 2013.

- Nu vil jeg til at begynde mit voksenliv. Det har i længere tid ikke gået særligt godt, og jeg har mistet den indre ild og glæde ved træningen, siger Kim Juhl Christensen til TV2/Nord.

Kim Juhl Christensen har dyrket atletik siden 10-års alderen. Da han var 15 år besluttede han sig for at ville satse på kuglestødning, og derfor er det også specielt at stoppe efter så mange år.

- Jeg har haft snurren i maven, men nu er jeg lettet over beslutningen. Stoppet har været undervejs i en længere periode, så det bliver spændende og skræmmende at begynde et nyt voksenliv nu, siger han til TV2/Nord.

Kuglestøderen fra Sæby var til sit sidste stævne i lørdags i Växjö i Sverige. Et sted hvor han i marts 2011 satte personlig rekord med et stød på 20,39 meter.

- Det er specielt at slutte karrieren i Växjö. Nu glæder jeg mig til ikke længere at have dårlig samvittighed over manglende lyst til træning. Min krop har også givet problemer, så jeg håber det bliver bedre nu, slutter Kim Juhl Christensen.

Kuglestøderen bliver boende i Växjö. Nu vil han bruge sin energi på at tænke over fremtidsplanerne.