LIGE NU:

Ny Alliance i Nordjylland: Vi klarer os

Med Gitte Seebergs exit fra Ny Alliance tirsdag ulmer det igen i det nystiftede parti. Men i Nordjylland forventer man ikke nogen medlemsflugt efter at en af stifterne tog afsked med partiet

Tirsdag smed det lyshårede medlem af Ny Alliance, Gitte Seeberg, en politisk bombe, da hun meddelte sin afgang fra det nye parti. I Alliancens nordjyske afdeling beklager man afgangen.

- Vi er kede af at miste Gitte (Seeberg, red.), men vi går ikke i stå over afgangen. Vi kæmper videre og ser lyst på fremtiden, siger næstformanden for partiets Nordjyske Storkreds Kenneth Kromann til TV2/NORD.

Gitte Seebergs beslutning, om at forlade partiet, kommer efter at partileder Naser Khader har meldt ud, at partiet er borgerligt. En holdning Gitte Seeberg ikke deler.

- Når man ser i på beslutningen i bagklogskabens lys, så kan man måske godt forstå, at den kommer. Hun har tidligere meldt ud, at hun ikke er borgerlig, så hendes beslutning virker logisk, siger Kenneth Kromann.

Næstformanden i Nordjyllands Storkreds forventer ikke at der vil ske nogen flugt af medlemmer fra partiets nordjyske afdeling.

- De medlemmer, som man kunne forestille sig der ville gå nu, har nok allerede forladt partiet, så jeg tror ikke, der er mange der vil melde sig ud af Ny Alliance, siger Kenneth Kromann.