LIGE NU:

Rosenmeier i hård lodtrækning til EM i parabordtennis

Torsdag begynder det indledende gruppespil til EM i parabordtennis. Dagen byder på svær modstand til de danske spillere, der føres an af den paralympiske mester Peter Rosenmeier.

Peter Rosenmeier er første dansker i aktion ved EM i Slovenien, når han torsdag klokken 9.45 indleder jagten på endnu en stor titel mod Valentin Kneuss fra Schweiz.

Ligeledes torsdag gælder det et opgør mod briten Martin Perry.

quote Jeg kunne godt have ønsket mig en bedre lodtrækning, men selvfølgelig skal jeg slå dem, hvis jeg skal vinde EM.

Peter Rosenmeier

Trækker 33-årige Rosenmeier sig sejrrigt ud af begge dueller, er han direkte videre til lørdagens kvartfinaler til EM i parabordtennis.

Den danske PL-guldvinder fra Rio 2016 forventer dog tætte kampe mod verdensranglistens nummer 20 og 24, der begge har voldt ham problemer tidligere.

- Spillemæssigt ligger de ikke så godt til mig, og især Martin Perry har udviklet sig til at blive en rigtig farlig modstander i år. Jeg kunne godt have ønsket mig en bedre lodtrækning, men selvfølgelig skal jeg slå dem, hvis jeg skal vinde EM. Det bliver godt at komme i gang, siger Peter Rosenmeier.

Peter Rosenmeiers kamp mod Valentin Kneuss er torsdag klokken 9.45, og allerede igen klokken 18:45 skal Resenmeier i kamp mod Martin Perry.

Der er slutspil fredag eftermiddag og lørdag.