00:53

Bølgerne er stadig for små til, at stævnet ved Klitmøller kan sættes i gang. Foto: TV2/NORD (Arkiv)

1 af 2

Stadig ingen bølger i Klitmøller: Surfere må vente

Bølgerne er så lave ved Cold Hawaii, at konkurrencen igen er udskudt.

Surferne ved World Cup-stævnet i Klitmøller må stadig vente med at komme ud og konkurrere. Omkring klokken 15.00 tirsdag afblæste man mulighederne for at afholde den officielle konkurrence. Bølgerne er stadig for lave.

- Vi kommer ikke i gang med konkurrencen i dag. Surferne står stadig standby, men lige nu er der ikke nok vind til, at vi kan sætte konkurrencen i gang, siger eventmanager for World Cup-stævnet, Robert Sand til TV2/Nord.

Tirsdag morgen fik man ellers fjernet en af de andre forhindringer, da den meget omtalte fiskekutter endelig blevet bjærget. Men surferne må altså stadig blive inde på land.

En af dem er Kenneth Danielsen, der er surfer og en del af World Touren. Han venter lige nu spændt på at komme ud på bølgerne.

-Det er selvfølgelig super ærgerligt, men når man er windsurfer på World Touren er man vant til det. Det er en del af det, forklarer Kenneth Danielsen til TV2/Nord.

Mandag afholdt man det, der kaldes en supersession, da man ikke kunne afholde den officielle konkurrence. Det er en uofficiel konkurrence, hvor der ikke dystes om World Cup-point, men mere en opvisning til ære for publikum og træning for surferne.

Man havde tirsdag planlagt at gøre det samme, men her var bølgerne for lave til, at selv det kunne udføres.

Arrangørerne har indtil søndag for at få afholdt konkurrencen. Onsdag er der dog også meget lave chancer for bedre bølger, og man skal helt hen til fredag og weekenden, før det ligner noget vejr, der for alvor kan bruges