Tilbageblik: Det klikkede I på i 2015

Foto: TV2 Nord

Mens 2015 går på hæld og 2016 ses tydeligt i horisonten, kigger vi os tilbage og ser på de artikler og videoklip, I - nordjyderne - klikkede allermest på i året, der er gået.

2015 har været et begivenhedsrigt år - i verden, i Danmark og så sandelig også i Nordjylland.

Det er let at se, når man dykker ned i alle de tal, der gemmer sig bag en hjemmeside som vores. Vi har haft vigtige, sjove, underfundige og alvorlige historier, der har berørt nordjyderne i større eller mindre grad. Nedenfor har vi samlet de 10 historier, I har klikket på flest gange.

En historie trumfer alle alle andre i denne top-10. For at finde den, skal vi helt tilbage til 27. januar, hvor vi i Nordjylland LIVE-studiet havde besøg af 23-årige Pernille Jensen fra Fjerritslev. Hun havde i en konkurrence på Ekstra Bladet vundet titlen "Danmarks bedste røv", og da vi delte artiklen med Pernille, blev vores hjemmeside oversvømmet med besøgende. Derfor tager Pernille endnu en titel i år: Den mest klikkede bagdel på TV2 Nord i 2015.

Læs artiklen her: Video: Se Danmarks bedste bagdel

På andenpladsen finder vi 10-årige Joud Saleh, der efter kun seks uger i Danmark taler sproget. Seks uger! Det er en helt vild flot præstation af Joud, og I nordjyder - og resten af Danmark tog så godt imod hende, at hun indtager en flot, flot andenplads på denne top-10.

Læs artiklen her: 10-årig pige imponerer: Har lært dansk på seks uger

På tredjepladsen finder vi en historie, der slet ikke hører hjemme i 2015, men som I var vilde med! Den handler om et masseslagsmål i Vorupør i 1984 hvor 300 rockere og fiskere var oppe og slås. I indslaget, som vi viste i Nordjylland LIVE 12. januar og efterfølgende på tv2nord.dk fortæller slagsbrøderne fra 1984 hele historien om det voldsomme opgør i Thy. 

Gense indslaget her: Masseslagsmål i Vorupør: 300 rockere og fiskere oppe og slås

Fjerdepladsen indtages af en absurd historie om at nordjyder, der gerne vil til Aarhus er tvunget til at køre med DSB, hvis ikke, de kan køre selv. Busselskaber, der kører fra Nordjylland til København - og som på vejen faktisk stopper i Aarhus, må nemlig ikke tage passagerer med, der kun vil til Aarhus. Det skyldes regler, der beskytter DSB mod konkurrence.

Læs artiklen her: Passagerer må ikke komme med bus til Aarhus

På femtepladsen finder vi den kuriøse historie om et ungt, kådt par, der ikke kunne holde fingrene fra hinanden - selvom de var deltagere til festivalen AaMaze på Aalborg Havnefront. Politiet bad parret forlade stedet.

Læs artiklen: Par stoppet i at have sex på offentligt sted

I kan se hele top-10 listen herunder, og hvis I klikker HER kan I se alle 10 artiker samlet.

[cke_placeholder_tables:{"tableData":"#;Overskrift;Antal klik###1;Video: Se Danmarks bedste bagdel;95587###2;10-årig pige imponerer: Har lært dansk på seks uger;61257###3;Masseslagsmål i Vorupør: 300 rockere og fiskere oppe og slås;39207###4;Passagerer må ikke komme med til Aarhus;38887###5;Par stoppet i at have sex på offentligt sted;32095###6;Video: Se stormskaderne fra helikopter;22867###7;Nordjyske millionærer driller hinanden på sociale medier;22258###8;Skal Jomfru Ane Gade reddes, skal det være nu;21127###9;Danmarks bedste McDonalds er nordjysk;19706###10;Prinserne overraskede alle og mødte op til Sankt Hans fest;19519"}]

 

Forsiden lige nu