LIGE NU:

Ualmindeligt mange trafikuheld torsdag eftermiddag

Nordjyllands Politi har været kaldt ud til flere forskellige færdselsuheld i løbet af eftermiddagen. En person er alvorligt kvæstet.

I løbet af torsdag eftermiddag har der været usædvanligt mange trafikuheld i regionen. Fem gange, fem forskellige steder i Nordjylland har politiet været kaldt ud til færdselsuheld - på mindre end tre timer.

Først var det i Hjørring, hvor tre biler var involveret i et harmonikasammenstød. To biler holdt i kø ved en rundkørsel på Frederikshavnvej, men det overså en tredje bil, der kørte op i de to foran. Ingen personer kom til skade, og det gav kun mindre trafikale udfordringer.

Senere var det på Frederikshavnvej ved Sindal, hvor to biler kom kørende mod hinanden, da den ene trækker over i modsatte vejbane. I forsøget på at undgå en kollision, kører begge biler i grøften, hvor de alligevel ender med at ramme hinanden. Heller ikke her var der alvorlig personskade.

17:06 var det så i Voerså, at uheldet var ude. En traktor og en el-scooter kolliderede, og føreren af el-scooteren fik trykket nogle ribben.

Aftenens mest alvorlige ulykke skete i Aalborg omkring klokken 18, hvor han kom kørende på sin scooter og af uvisse årsager pludselig kørte ind i et træ. Ulykken skete på Posevej i det sydlige Aalborg, og manden er nu kørt på Aalborg Universitetshospital.

En time senere var det så i Kridsvinget i Aalborg, hvor en 30-årig mand fra Nørresundby kørte galt. Ifølge politiet var manden formegentlig påvirket af spiritus. Inden andre personer var involveret i ulykken.

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Lene Odgaard Andersen

play Lene er en af de sygeplejersker, der skal strejke: - Jeg er ked af, at det rammer borgere

def_thumb,50_percent

play Hornmine er fjernet fra Hanstholm Havn og sprængt

Aabybro Friskole

play Blufærdighedskrænkelse: Mand sigtes for at krænke piger på nordjysk friskole

25_seconds

play Havnefoged hjalp til ved redningsaktion og fik reddet elever i land

Til forsiden

Til forsiden