Unge byder ind på Fremtidens Plejehjem

Hele efteråret har en række studerende arbejdet med syv forskellige projekter, der skal hjælpe ældre til et bedre liv på Fremtidens Plejehjem. Nu er projekterne klar til at blive præsenteret.

23 studerende fra University College Nordjylland (UCN) og Aalborg Universitet (AAU) fordelt på syv grupper har i løbet af efteråret arbejdet på en række projekter, der skal gøre tilværelsen bedre for de kommende beboere på Fremtidens Plejehjem som Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltningen i øjeblikket er ved at få bygget på Carl Klitgårds Vej i Nørresundby.

Lars Nøhr er formand for Fremtidens Plejehjems styregruppe, og han ser frem til at se nærmere på de studerendes løsningsforslag.

- De studerende er ikke forblændet af, hvordan man normalt gør ting inden for plejehjemsområdet. Derimod ser de på tingene med helt friske øjne, og de er ikke bange for at stille de kritiske spørgsmål, der giver os noget at tænke over, og det har helt klart været med til at kvalificere byggeriet af plejehjemmet. Efter hvad jeg har hørt, kommer de studerende med en række utraditionelle, lidt "skæve" og spændende løsningsforslag, som jeg glæder mig meget til at blive præsenteret for 7. januar, siger Lars Nøhr.