Dette er prognosen for torsdagsvejret klokken 16. Foto: TV2 Vejret

01:27

Foråret er for alvor over os, og selvom der i dag var mere end 10 graders forskel på de koldeste og varmeste steder, mente alle, at vejret var særdeles godt.

1 af 2

Varmen rammer Nordjylland: Op til 23 grader i dag

Sommerlig varme rammer Nordjylland torsdag. Der kan blive temperaturer op til 23 grader.

Shorts, solcreme og måske en is at køle ned på. Det kan blive nødvendigt torsdag eftermiddag, da temperaturerne ifølge TV2 Vejret kan snige sig helt op på 23 grader i Nordjylland.

Der er dog store regionale forskelle i vores landsdel. Det er Vesthimmerland, der kan se frem til de højeste temperaturer, hvorimod skagboerne nok ikke kommer til at mærke de sommerlignende temperaturer.  

- Langs kyster med pålandsvind vil det endnu kolde havvand sætte sit præg på temperaturen, og med temperaturer mellem 8 og 12 grader kommer man til at skulle kigge langt efter sommerlig varme, skriver tv2 vejret. 

Den sommerlige varme trækker nok mange mennesker ud i det gode vejr. Man skal dog være opmærksom på at forårssolen også kan gøre den blege vinterhud solskoldet. Ozonlaget ventes nemlig at blive 20-30% tyndere end normalt skriver TV2 Vejret. Det tynde ozonlag vil gøre UV-indekset højere end normalt for denne årstid. 

Så derfor er det vigtigt at huske Solcremen.  

  Foto: TV2 Vejret