LIGE NU:

White Hawks klublegende sætter ord på fyring

Første juledag blev den nu tidligere assistenttræner i Frederikshavn White Hawks, Mike Grey, fyret. I dag sætter han så for første gang ord på fyringen.

Som spiller trak han i klubtrøjen 813 gange, inden han blev assistenttræner i hjerteklubben, Frederikshavn White Hawks. Mike Grey er en klublegende i den traditionsrige ishockeyklub, men sammen med den finske cheftræner Juha Riihijärvi blev han kort efter jul.

Indtil i dag har Mike Grey ikke ønsket at kommentere fyringen, og den 26. december skrev han følgende på sin profil på det sociale medie Facebook.

- Sikke en 2. juledag. Jeg havde regnet med den skulle forløbe lidt anderledes end den rent faktisk gjorde. Først en hyggelig morgen med min familie, derefter et lidt mindre hyggeligt møde med et par stykker fra ledelsen i WH (?) Jeg vil naturligvis gerne komme med en "udtalelse" også, men efter samråd med samme ovennævnte rådgiver, kommer den først på søndag.

I søndags forventede flere nordjyske ishockeyfans en udtalelse fra klublegenden, men i stedet blev det til endnu en opdatering på Facebook.

- Ja, så blev det søndag. Men efter at havde tænkt lidt (måske lidt mere end bare lidt), tror jeg, det er bedst at vente lidt med en udtalelse! Det kan sagtens blive misforstået, og det ønsker jeg ikke - nok også bedst jeg lige tæller til 10, det har jeg nemlig altid været kendt for, skrev Mike Grey.

I dag kontaktede TV2/Nord Mike Grey, og her fik vi følgende kommentar fra den fyrede træner.

- Jeg er selvfølgelig ked af situationen, men det vigtigste for mig er, at det går klubben godt. Derudover vil jeg ikke udtale mig yderligere, da jeg frygter, det kan skade både mig og klubben, siger Mike Grey.