LIGE NU:

Forældre vil have ny ledelse på skole

Tålmodigheden blandt en gruppe forældre i Terndrup er brugt op. Forældrene vil have løst trivselsproblemerne på byens skole nu.

Om et år skal 4- årige William begynde i skole. Hans forældre er langt fra sikre på at det bliver i Terndrup, selvom de bor i byen.

- Med de ting der er på Terndrup Skole og de problemer, der er, så synes jeg ikke, at jeg som forælder med ro i sindet, kan indskrive min søn på Terndrup Skole, siger Lars Dahl, der er far til William.

På TV2 NORD fortalte vi i går at 11 lærere og 30 elever har forladt Terndrup Skole de seneste to år efter frustration over dårlig trivsel og mangelfuld undervisning. For et år siden indførte Rebild Kommune fælles ledelse mellem skolerne i Terndrup, Bælum og Blenstrup, og det mener forældrene har forstærket problemerne.

quote Med de ting der er på Terndrup Skole og de problemer, der er, så synes jeg ikke, at jeg som forælder med ro i sindet, kan indskrive min søn på Terndrup Skole.

Lars Dahl, Terndrup

Selvom kritikken forsætter i dag, så fastholder borgmester Leon Sebbelin at Terndrup Skole ikke får sin egen ledelse igen. Han siger at der allerede er lavet tiltag der skal hjælpe de elever og klasser der mistrives.

- Jeg tror at tilliden skal genoprettes ved kommunikation. Altså at der bliver helt åbenhed om hvad er det der sker, og at der rent faktisk sker en hel masse, siger borgmester Leon Sebbelin, (Radikale Venstre)

Lars Dahl var for nyligt med til et møde hvor forældre der har børn på skolen nu, udtrykte deres frustrationer overfor børne- og ungeforvaltningen. I følge ham er der nu flere forældre der overvejer at finde alternative skoletilbud til deres børn.

Målinger viser at både trivsel og karakterer steget blandt eleverne på Terndrup skole det seneste år, men det beroliger ikke Lars Dahl

- Jeg kan frygte at der er nogen der fravælger Terndrup by, som byen man vælger at bosætte sig i, hvis man er børnefamilie, fordi skolen er alfa og omega for børnefamilier, siger Lars Dahl.

Problemerne på Terndrup Skole blive behandlet igen politisk på et møde 16. august i Børne- og ungdomsudvalget i Rebild Kommune.

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Prototype på eldrevet passagerfærge der skal kunne sejle autonomt mellem Nørresundby og Aalborg.

Fjordbus over Limfjorden: Selvsejlende elfærge forventes klar i 2022

112 alarm politi politibil

Hasarderet kørsel og hærværk foran børnehavebørn

PH 230421 SI Jomfru Ane gade dagen derpå Still

Lad dig ikke friste: Snyd med coronapas kan koste en plet på straffeattesten

sandskulpturer 7

play Attraktioner gør klar til at åbne torsdag

Til forsiden

Til forsiden