Lige nu:

Reporter til TV2 Nord 

260620 Livereporter
Foto: TV2 Nord

TV2 nord søger en stærk reporter, der brænder for at fortælle historier, der betyder noget for nordjyderne. Kan du fortælle en god historie og formidle dens væsentligste indhold på bare 2 minutter? Så er det måske dig, vi søger.

Jobbet

Reporteren laver indhold og levende billeder fra store og små dagsaktuelle begivenheder, politiske møder og meget andet af det, der foregår, hvor nordjyderne lever og er, herunder historier fra erhvervslivet, uddannelse, forretnings- og kulturliv m.m. Vores journalistik skal altid handle om nogen - ikke om noget.

Reporterens arbejdssted er med udgangspunkt i vores lokalredaktion i Hobro, hvor to journalister arbejder sammen om at formidle nyheder fra lokalområdet. Dette arbejde sker i tæt samarbejde med egnsteamet og vores nyhedsredaktion i Aabybro.

Vi søger:

  • En journalist der brænder for nyheder
  • En god formidler
  • En god kollega og holdspiller
  • En skarp interviewer


Du drives af at løfte dagens vigtigste historier. Du er positiv af natur og har en bred almen viden. Samtidig er du en god lytter, der evner at favne dit publikum, både når det gælder seerne bag skærmen, de nordjyder du møder på din vej samt i relation til kolleger. Vi ser gerne, at du har VJ-kompetencer. Alternativt er du frisk på at kaste dig ud i at lære denne disciplin.

Hvem er vi:

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Vi sender nyheder i den bedste sendetid. Og den bedste sendetid er lige nu! Mediehuset ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro, og vi har desuden lokalredaktioner i Frederikshavn, Aalborg og Hobro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme og værner om en høj journalistisk troværdighed. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, Facebook, Instagram, YouTube eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, mobil 3078 3051 eller chefredaktør Ingrid Buch, mobil 4028 7190.

Send din ansøgning på mail til: job@tv2nord.dk

Ansøgningsfrist: 18. august 2021

Vi forventer at holde første samtalerunde den 23. august og anden samtalerunde den 25. august.

_______________________________

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fire regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har over 130.000 følgere, og vi har profiler på Instagram, YouTube og Twitter. Vi sender dagligt fra kl. 6 morgen til midnat nyheder, live-sendinger, egne programmer og serier på Salto, der er en moderne online indholds-kanal, som også kan ses på tv. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.