Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Søren Hansen, stopper efter denne sæson. Foto: TV2 Sport

Mors-Thy siger farvel til cheftræner efter denne sæson

Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Søren Hansen, stopper efter denne sæson - han har skrevet kontrakt med TTH Holstebro.

Parterne er blevet enige om at melde skiftet ud allerede nu for at sikre ro i forbindelse med opstarten af den kommende sæson.

- Sørens kontrakt løber frem til 30. juni 2021 med mulighed for at komme ud af den før tid imod en kompensation. Det er trist at miste en god træner og et godt menneske, der passer ind i vores DNA i Mors-Thy Håndbold. Men det er også skønt, at Mors-Thy Håndbold kan være et godt springbræt for trænere og spillere i deres videre færd i håndboldverdenen. Det kan vi godt være stolte af i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

Og kort tid efter den pressemeddelse røg ud, så oplyser ligarivalerne fra TTH Holstebro  på klubbens hjemmeside, at Søren Hansen næste sommer bliver ny cheftræner for klubbens herreligahold.

Han har fået en treårig kontrakt og vender dermed tilbage til den vestjyske klub, hvor han tidligere har slået sine folder som både spiller og assistenttræner.

Onsdag blev det ifølge TVMidtVest meldt ud, at TTH's nuværende cheftræner, Patrick Westerholm, søger nu udfordringer efter den kommende sæson.

 

Ser tilbage på fantastisk tid

Søren Hansen ser tilbage på en fantastisk tid, der ikke er forbi endnu.

- Vi har en vigtig sæson forude, og den får fuld skrue fra første kamp. Vi går efter en god placering således, at jeg kan aflevere et Mors-Thy i god gænge og spillende i landets bedste liga også til næste år, siger Søren Hansen, som roser hele setup’et omkring Mors-Thy Håndbold.

- Det er helt unikt med Sports College Mors med talentudviklingen over hele klubbens organisation og ikke mindst en fantastisk opbakning fra sponsorer, håndboldelskere i hele lokalområdet og ikke mindst Bette Balkan hvis utrættelige opbakning, når det har gjort ondt, er noget man aldrig glemmer. Og heldigvis skal jeg opleve dem en hel sæson mere, slår Søren Hansen fast.

Mors-Thy Håndbold spiller sæsonens første ligakamp den 29. august kl. 20.00 imod TTH Holstebro på udebane i Gråkjær Arena i Holstebro.