Seneste nyt:

Valgren sender hilsen fra sygehussengen efter voldsomt styrt

Den nordjyske cykelrytter Michael Valgren kommer ikke til start ved DM i denne uge eller ved årets Tour de France efter et voldsomt styrt. Nu venter operation og genoptræning.

Det bliver uden den nordjyske cykelrytter Michael Valgren på startlisten, når den næste danmarksmester i landevejscykling for herrer i denne uge skal findes i Aalborg.

Og den 30-årige cykelrytter fra Østerild får heller ikke mulighed for at være med, når Tour de France 1. juli begynder i København.

Årsagen er et voldsomt styrt i søndags på en nedkørsel i det mindre franske etapeløb Route d’Occitanie. Søndag aften skrev Valgrens hold EF Education-EasyPost på Twitter, at nordjydens hofte var gået af led, knæet var beskadiget, og han havde pådraget sig et bækkenbrud under styrtet.

Michael Valgren har været indlagt på hospitalet i den franske by Carcassonne siden styrtet, og tirsdag har han på Instagram sendt en opdatering fra sygehussengen.

- Tak for alle beskederne. Jeg kan ikke beskrive, hvor dejligt det er at have så mange venner rundt omkring. Her er jeg. Stadig i live og forsøger at forblive positiv, indleder Michael Valgren sit opslag.

Skal opereres

Michael Valgren skriver videre, at personalet på det franske hospital har taget sig godt af ham, men at han savner sin familie.

- I morgen kan jeg forhåbentlig tage hjem til Nice og se dem og få en operation overstået. Derefter venter et længere genoptræningsforløb, skriver Michael Valgren.

Den nordjyske cykelrytter havde set frem til at være en del af EF Education-EasyPosts hold i Tour de France. Nu må han i stedet følge løbet foran tv-skærmen.

- Jeg ønsker mine holdkammerater held og lykke i Touren. Nyd Danmark og vind nogle etaper, lyder Valgrens hilsen til holdkammeraterne.