LIGE NU:

20-årig cyklist ramt og dræbt af bil i nat

En 20-årig mand fra Aalborg blev i nat dræbt på stedet, da han blev kørt ned af en bil på Aalborgvej ved Øsløs.

En 20-årig mand fra Aalborg mistede i nat livet i en ulykke på Aalborgvej ved Øsløs nær Thisted. De pårørende er underettet.

Omkring klokken 04:30 lørdag morgen var den 20-årige på vej hjem fra en fest. Han skulle hentes af en bil, men ville køre dem i møde på cykel, hvilket skulle vise sig at være en skæbnesvanger beslutning.

For imens den 20-årige cyklede ud ad Aalborgvej kom en 29-årig modkørende bilist fra Thisted kørende. Bilisten blændede ned for en modkørende lastbil, og da han blændede op igen, var den 20-årige foran ham.

Den 29-årige kunne ikke nå at reagere, og den 20-årige mistede livet på stedet.

- Vi har ingen mistanke om at den 29-årige billist har været påvirket af stoffer eller spiritus, men vi har taget prøver alligevel. Det er standard, fortæller Jesper Brøndum, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har haft en bilinspektør på stedet for at undersøge ulykken nærmere. Men det er endnu uvist, hvilken fart den 29-årige kørte med, da ulykken skete.

- Jeg kender ikke helt billistens sindstilstand lige nu. Men vi skal have afhørt ham igen, når det giver mening, fortæller Vagtchef, Jesper Brøndum.