LIGE NU:

Nordjysk par har åbnet campingplads ved Silkeborg - slår alle rekorder

Det har været en meget speciel første sæson for Sidse Sofie og Jens Kristian Krøier-Kvist, der har købt Bryrup Camping & Resort.

I februar rykkede Sidse Sofie og Jens Kristian Krøier-Kvist sammen med deres børn teltpælene op fra Nordjylland og rykkede til Bryrup ved Silkeborg for at drive en campingplads.

Men den første sæson har vist sig at være noget turbulent.

Sæsonen startede ud med coronakrisen, men inden parret fik set sig om, står de nu med en campingplads, der er fyldt til bristepunktet.

- Det har været helt vildt. Vi har simpelthen haft så travlt, fortæller Sidse Sofie Krøier-Kvist, der er en af ejerne af Bryrup Camping & Resort.

Slår alle rekorder

De seneste to uger har faktisk været de mest travle uger i hele campingpladsens historie.

Det har til tider givet sved på panden for parret, der har erfaring fra turistbranchen – men ingen erfaring med at drive en campingplads.

- Jeg havde faktisk aldrig prøvet at køre med en campingvogn før, og så stod jeg pludselig og skulle sætte fortelt på tre udlejningsvogne, fortæller Jens Kristian Krøier-Kvist.

quote Det er rigtig sjovt, og så er antallet af timer sådan set lige meget. Dem er der ingen grund til at tælle.

Jens Kristian Krøier-Kvist, ejer af Bryrup Camping & Resort

- Vi kan næsten ikke få et ben til jorden, men det er fedt. Vi kan begge to godt lide branchen, fortæller Sidse Sofie Krøier-Kvist.

Travlheden krydret med den begrænsede erfaring som campingplads-ejere har kostet en del lange dage.

- Vi plejer at sove til kvart i otte, hvor vi spiser lidt morgenmad, og så går det ellers i gang. Vi slutter som regel først arbejdsdagen ved 22-tiden, siger Jens Kristian Krøier-Kvist.

Blod på tanden

Men der skal mere end travlhed og lange dage til at skræmme camping-ejer-parret væk.

- Det er rigtig sjovt, og så er antallet af timer sådan set lige meget. Dem er der ingen grund til at tælle, siger Jens Kristian Krøier-Kvist.

Han er allerede i gang med at tænke i, hvordan de kan optimere arbejdet på campingpladsen næste år.

- Men vi har stadigvæk meget lidt erfaring at træffe beslutningerne ud fra, så vi er meget ydmyge over for det faktum, at vi stadigvæk er nye i branchen, siger Jens Kristian Krøier-Kvist.

Parret har fået masser af hjælp til at komme i gang med campinglivet fra både venner og familie.