TV2 Nord på sociale medier

TV2 Nord er der, hvor nordjyderne er: I virkeligheden, på fjernsynet, på internettet og på de sociale medier, nordjyderne bruger. De sociale medier er en fantastisk platform til dialog mellem os og alle jer, og vi vil hjertens gerne modtage jeres historier, jeres og billeder samt ris og ros til vores programmer og nyheder.

Siden TV2 Nord den 1. april 1989 lukkede nordjyderne indenfor i vores studie har mediebilledet udviklet sig voldsomt.

Vi har stadig TV som vores kerneydelse, men tiden hvor vi kun udkom klokken 19.30 er for længst forbi.

Til er kommet denne hjemmeside, hvor vi hver dag føjer nye nyhedsindslag og programmer til vores store bibliotek, og så er der jo den "nye" dreng i klassen: De sociale medier. 

TV2 Nord er til stede på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, og hvis nordjyderne i stor stil tager et nyt medie til sig, vil vi også være til stede der.

På de sociale medier er muligheden for dialog mellem os og nordjyderne helt fantastiske! Og vi tager meget gerne imod jeres ideer til historier og programmer, jeres billeder fra vores dejlige landsdel og al den ris og ros I måtte have til vores nyheder og programmer.

I kan finde os på Facebook hvor vi hver dag deler de bedste nordjyske historier og inviterer til debat. Her kan I også slå beskeder og billeder op på vores væg. Hvis I hellere vil dele jeres tips kun med os, kan I sende os en privat besked. På Facebook svarer vi på alle henvendelser. 

På Twitter deler vi dagens vigtigste historier. Det er her, I kan følge med, hvis I vil have overblikket over dagens nyheder. På #NordjyllandLIVE kan I under Nordjylland LIVE dele jeres meninger om vores indslag og programmer, ligesom I ind imellem kan stille spørgsmål og komme med meninger, der kan blive bragt på TV.

På Instagram deler vi de bedste billeder og videobidder fra vores nyhedshistorier og indslag. Vil I gøre os opmærksomme på jeres flotte billeder, så tag @tv2nord i en kommentar eller brug #NordjyllandLIVE.

På Snapchat tager vi jer med ud i den nordjyske virkelighed, som den bliver oplevet af vores journalister og fotografer, og vi tager jer med rundt i de fjerneste afkroge af stationen i Aabybro - steder som kun de ansatte og alle jer, der følger os på Snapchat normalt oplever. I er meget velkomne til at sende os et Snap, hvis I oplever noget ude i virkeligheden, som I synes, vi bør se, og I må også meget gerne komme med ønsker til, hvad I ønsker, vi skal vise frem på Snapchat. Vores brugernavn er "tv2nord" og du kan også bruge snapkoden herunder til at tilføje os. Vi snappes ved.