TV2 Nord søger en nyhedsjæger

Vi søger en ambitiøs nyhedsjæger der går forrest, når det handler om at lave de bedste undersøgende og kritiske historier i Nordjylland.

Vores nye nyhedsjæger skal have et særligt blik for altid at tage sit udgangspunkt i det almindelige menneske, den almindelige nordjyde. Vores undersøgende journalistik skal nemlig som al anden journalistik på TV2 Nord altid handle om nogen - ikke om noget.

Profil

  • Stærk personlighed med en god næse for journalistiske historier generelt.
  • Ekstraordinært vedholdende, stædig og insisterende i sit journalistiske arbejde og sin journalistiske metode.
  • Arbejdsmæssigt drevet af lysten til at udfordre, stille kritiske spørgsmål og udfordre magthaverne.
  • Skarp journalist, der ikke bliver skræmt, når bølgerne går lidt højt, kilder klager, magthaverne hyler, og de ansvarlige går til modangreb.
  • Brænder for at eksekvere og komme ud over rampen.

 

Vi lægger vægt på, at vores nye kollega er en holdspiller og samtidigt kan arbejde selvstændigt og ofte med flere historier ad gangen. Du skal kunne engagere dig personligt i dine historier, tænke skævt og ud af boksen. Det er vigtigt, at du har humor og trives i et bramfrit miljø, hvor du både giver og modtager konstruktiv kritik.

 

Du er uddannet journalist og har en vis erfaring med at lave undersøgende, kritisk journalistik. Det er ikke en forudsætning, at du har lavet tv. Vigtigst er at du brænder 100% for at lave det og for at ændre nordjydernes liv og livsvilkår til det bedre. Som nyhedsjæger bliver du en del af TV2 Nords nyhedsjægergruppe, der hver dag arbejder for at lave de bedste undersøgende og kritiske historier i Nordjylland.

 

Hvem er vi:

TV2 Nord er et moderne mediehus, og det er vores mål at være nordjydernes foretrukne nyhedsmedie på web, tv og på de sociale medier. Stationen ligger i naturskønne omgivelser i Aabybro.

Vi vil fortælle de bedste nordjyske historier til alle TV2 Nords platforme. På TV2 Nord laver vi historier med levende billeder, og den gode historie er altafgørende. Vi stiller høje krav til den journalistiske kvalitet af de historier, vi vælger at fortælle, hvad enten det er til vores hjemmeside, til Facebook eller Instagram eller til vores nyhedsudsendelser på tv.

Vores grundholdning er, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Det er vigtigt for os at vise respekt og åbenhed i tilgangen til vores omgivelser og hinanden. Samtidig er vi stolte af vores arbejdsplads og det arbejde, vi i fællesskab løfter hver dag.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør Tino Pedersen, mobil 3078 3051 eller chefredaktør Ingrid Buch, mobil 4028 7190.

Kan du se dig selv i ovenstående så send en motiveret ansøgning til job@tv2nord.dk

Vi indkalder til samtaler løbende og lukker annoncen, når vi har fundet vores nyhedsjæger. (I henhold til lov om GDPR så undlad at skrive dit cpr. nummer)

TV2 Nord er en af otte regionale TV2-stationer i Danmark. Vi producerer fem regionale tv-udsendelser hver dag og udkommer med indhold på www.tv2nord.dk med nyheder og videoindhold fra Nordjylland. Vores facebookside har 100.000 følgere, og vi har en profil på Instagram og Twitter. Vi sender egne programmer på vores egen kanal Salto. Herudover producerer vi en lang række programmer til TV 2 / Danmark, dokumentarprogrammer, sport og nyheder.