Veteranudstilling er en stor succes

00:46

Årets udstilling af veterantraktorer i Messecenter Vesthimmerland er kommet godt fra start.

Veterantraktorer i alle afskygninger fylder Messecenter Vesthimmerland i denne weekend, hvor Motor- og Traktorklubben Jylland for 11. gang har budt indenfor til den årlige veterantraktorudstilling.

- Det er simpelthen årets højdepunkt. Det giver mig rigtig meget at være med her. Så kan jeg næsten undvære alt det andet, siger Jens Christensen, der er regionsformand i Motor- og Traktorklubben Jylland.

Årets tema er "alt i græs". Derfor har udstillerne taget forskellige landbrugsmaskiner med, som har været brugt til blandt andet at høste græs. Et af udstillingens højdepunkter er ifølge Jens Christensen en selvkørende Dronningborg-finsnitter.

Populær udstilling

Gæsterne kan møde 150 udstillere i de 5.000 kvadratmeter store haller. Arrangørerne har måttet afvise flere på grund af pladsmangel.

Udstillingen kom godt fra start og allerede efter åbningstalen lørdag klokken 11, var Jens Christensen klar til at konkludere, at årets udstilling er en succes:

- Det går kanon godt. Det må vi sige. Nu begynder vi ikke rigtigt at kunne være her for mennesker, så nu er det ved at være godt.

Arrangørerne forventer, at omkring 4.000 mennesker vil besøge udstillingen i løbet af weekenden

Forsiden lige nu