Seneste nyt:

Flyvevåbnet på visit: Udødeliggjorde Aalborg Karneval fra oven

Forsvarets Challenger-fly havde det perfekte overblik, da de lørdag formiddag lavede en overflyvning af Aalborg Karneval.

Det passede som fod i hose, at et af Forsvarets Challenger-fly lørdag formiddag lagde vejen - kortvarigt - forbi Aalborg Karneval.

Temaet for årets karneval, der skønnes at have haft deltagelse af 80.000 mennesker i de tre parader, var nemlig "Til lands, til vands og i luften". Og fra netop luften kunne Challenger-flyet, der sammen med de danske Hercules har hjemme på Flyvestation Aalborg, beskue den enorme menneskemængde, der som de første begav sig ud på optog. Fra Nørresundby Torv, over Limfjordsbroen med kurs mod Kildeparken og den store fest, der først slutter sent i aften.

Se videoen fra Challenger-flyets overflyvning over artiklen.

Til lands var der så anslået 80.000 deltagere, der gik med i paraderne og dertil kommer 50.000, der anlås at have set med fra sidelinjerne.

Til vands var der også gæster, men flest af den ubudne slags. Flere gange i løbet af dagen har Nordjyllands Politi på Twitter opfordret til, at man undlod at bruge Limfjorden som afkøling i det varme vejr. Det er nemlig både ulovligt og farligt at bade i Limfjorden i Aalborg.

TV2 Nords kameraer fangede, da paraden fra Nørresundby var midt på Limfjordsbroen, to personer, der sprang direkte ud over gelænderet på broen og ned i vandet - efter alt at dømme, og heldigvis for det, uden at pådrage sig skader.

 

 

260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

110122 Parkeringspladser til nyt sygehus i Aalborg

play Forsinkelser i byggeriet af det nye supersygehus koster dyrt

60_percent

play Coolshop er færdig med lagerflytning ved midnatstid

260917 sygeplejeuddannelsen studerende mænd

Mulighed for at tjene flere penge ved siden af SU'en skal få flere til at arbejde mere

220122 Hjallerup brand 3

gallery Emhætte satte ild i hus

Til forsiden

Til forsiden