1275 personer løber for livet i Kildeparken

Foto: Anders Hestbek

Denne weekend er der Stafet for Livet i Aalborg, hvor der i Kildeparken bliver løbet hundrede tusindvis af kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

1275 løbere har snørret skoene og er hoppet i løbetøjet weekenden over til fordel for kræftramte patienter og familier. 

Denne weekend bliver det årlige Stafet for Livet afholdt i Kildeparken i Aalborg, hvor der bliver samlet hundrede tusindvis af kroner ind til Kræftens Bekæmpelse. 

- Det er fantastisk herude. Der er en kæmpe opbakning og en kæmpe kampgejst. Solen skinner, og der er blevet gået mange runder herude allerede nu. Der er både voksne, børn og ældre herude, og det er så glædeligt, siger Asja Christensen, formand for Stafet for Livet i Aalborg. 

1275 løbere samler henover det næste døgn ind til Kræftens Bekæmpelse.  Foto: Anders Hestbek

50 forskellige hold er tilmeldt dette års løbestafet, hvor holdene hen over det næste døgn skal tilbagelægge så mange runder som muligt. Sponsorer donerer et beløb per omgang til holdet, som de så sender videre til Kræftens Bekæmpelse. 

- Vi har ikke et bestemt samlet økonomisk mål for stafetten, men vi går selvfølgelig efter at støtte kampen mod kræft med så mange penge som muligt. Flere af holdene har nogle personlige mål, de selv sætter, siger Asja Christensen. 

50 forskellige hold er tilmeldt dette års løbestafet.  Foto: Anders Hestbek

Formanden fortæller, at der i år er cirka 100 færre løbere, der deltager til stafetten, men at tallet på landsplan er støt stigende. I løbet af de seneste år er der dukket flere stafetter op i mindre byer i Nordjylland, og det er med til at trække flere løbere ud af Aalborg.

- Vi koncentrerer os jo ikke kun om det lokale. Det handler dybest set om at få flest løbere på landsplan, siger Asja Christensen. 

Det hold, der indtil videre har indsamlet flest penge, har allerede rundet 35.000 kroner. 

Til dette års Stafet for Livet har en styrkeløfterklub sat vægte til rådighed for gæster og løbere.  Foto: Anders Hestbek

Forsiden lige nu