2000 fans bød velkommen til Mikkel Hansen: - Børnebørnene ville jo ikke i skole

Tilhængerne var forventningsfulde inden dagens spillerpræsentation i Aalborg Håndbold, hvor nyeste spiller i klubben, Mikkel Hansen, skulle præsenteres.

2000 nordjyske håndboldfans havde valgt at bruge mandag eftermiddag på at byde superstjernen Mikkel Hansen velkommen til Aalborg Håndbold. 

Det skete i Gigantium, hvor spillertruppen for den kommende sæson blev præsenteret. En af dem, der var mødt op, var Kirsten Bjørnlund, som havde sine to børnebørn samt en kammerat med. 

- Det er rigtigt flot, at de byder fans indenfor her på førstedagen. Det er da et klap på skulderen til fansene. Børnebørnene ville jo ikke i skole, for de ville ud i lufthavnen for at modtage Mikkel Hansen, men der sagde vi altså nej, griner Kirsten Bjørnlund. 

 

Sommerfugle i maven

Også hos det yngre publikum var der begejstring forud for spillerpræsentationen af Mikkel Hansen. 

- Det er helt vildt, at vi skal ind og se Mikkel Hansen. Vi skal ind og se verdens bedste håndboldspiller, så jeg kan næsten ikke være i mig selv. Jeg er helt vildt glad og spændt på at se ham, og jeg har set frem til i dag i virkelig lang tid, siger Malthe Bjørnlund Larsen, mens lillesøster supplerer. 

 - Jeg tror, jeg får sommerfugle i maven, siger Sofie Bjørnlund Larsen kort inden Mikkel Hansens præsentation.


Hos Malthes kammerat, Nikolaj, var det også en dag, der var blevet set frem til i lang tid. 

- Jeg har det fedt over at være her. Det er mega spændende. Jeg glæder mig til at se alle de store stjerner. Nu skal vi lige have en pølse og så ind og få en god plads, siger Nikolaj Svandholm Leversen. 

VIDEO: Sådan var det at se Mikkel Hansen i levende live:


Seneste nyt

fra Nordjylland