Seneste nyt:

AaB legende slipper fodbold: Ny karriere i erhvervslivet

AaB-ikon Thomas Augustinussen har med udgangen af 2018 valgt at fratræde som anden-assistenttræner for i stedet at begynde en karriere i erhvervslivet.

37-årige Thomas Augustinussen stoppede i sommeren 2016 sin aktive fodboldkarriere, hvor han blandt andet igennem 420 officielle kampe, hvilket er fjerdeflest i klubbens historie, og 45 scoringer har bidraget til to danske mesterskaber og en pokaltitel.

Siden karrierestoppet på grønsværen har Thomas Augustinussen i stedet været en del af AaB’s trænerstab under henholdsvis cheftræner Lars Søndergaard og cheftræner Morten Wieghorst, ligesom han har bidraget hos AaB Talent.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde er ærgerlig over afskeden med Thomas Augustinussen.

- Thomas Augustinussen er en legende i AaB, og vi er kede af, at han nu har valgt at forlade os. Både på og uden for banen har ”Augo” bidraget enormt til vores kultur, og konkret har han jo i indeværende efterår om nogen været manden bag vores positive statistik i Superligaen på standardsituationer, fortæller Allan Gaarde. 

Thomas Augustinussen kom i januar 1995 til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Aabybro I.F. og var sidenhen med til at vinde DM-guld både i U/17- og U/19 Ligaen.

quote AaB har været en del af mit liv, siden jeg var 13 år, og derfor har det også været en stor beslutning for mig at forlade klubben.

Thomas Augustinussen

- AaB har været en del af mit liv, siden jeg var 13 år, og derfor har det også været en stor beslutning for mig at forlade klubben. Det er ikke til at vide, om det på et tidspunkt bliver til et gensyn, men lige nu glæder jeg mig over at være blevet tilbudt et spændende job, hvor jeg tiltræder 1. januar, siger Thomas Augustinussen.

Her kan du se, da Thomas Agustinussen besøgte TV2 Nords studie i 2016. Her fortalte han om, hvordan det var at stoppe den aktive karierre som fodboldspiller.

I aftes blev der sat et sportsligt nordjysk punktum. Thomas Augustinussen spillede sin sidste kamp for AaB og indstillede dermed sin aktive karriere