Foto: Pressefoto: TV2

Aalborg bliver igen vært for TV2s juleshow

For tredje gang lægger Musikkens Hus scene til TV2 Alletiders Juleshow..

En ny juletradition er så småt ved at være skabt i Aalborg. En noget ung tradition i forhold til mange af de andre, der hører julen til, men alligevel - lidt har vel også. 

For tredje gang i træk bliver det nemlig Musikkens Hus i Aalborg, der lægger lokaler til optagelserne af TV2s årlige juleshow - TV2 Alletiders Juleshow. 

Da juleshowet blev sendt i december 2016 sad der 870.000 seere bag tv-skærmene og fulgte med. Det eneste juleshow, der havde flere seere, var Disneys Juleshow. 

- Vi har sammen med TV 2 og produktionsselskabet bytheBuch skabt en stor succes med juleshows i Musikkens Hus, og vi glæder os hvert år til at bevæge og hygge om danskerne og ja – til at vise landets smukkeste koncerthus frem for hele nationen, siger Lasse Rich Henningsen, der er administrerende direktør i Musikkens Hus i Aalborg.

Hos TV2 er de også glade for, at det endnu engang kan lade sig gøre at holde det store show i Aalborg. 

- Vi glæder os over, at vi for tredje år i træk får mulighed for at bruge Musikkens Hus i Aalborg som en flot ramme for vores populære juleshow. Vi er glade for samarbejdet med Musikkens Hus, og vi ser frem til at lave endnu et dejligt juleshow med kendte julehits til danskerne, siger TV2-redaktør Dorte Borregaard. 

Værterne på showet bliver Mikkel Kryger og Louise Wolf, der begge er kendt fra Go' Morgen Danmark. 

Under showet vil flere danske solister komme og optræde. Alle vil blive akkompagneret af Aalborg Symfoniorkester.

Showet bliver optaget i Musikkens Hus den 29. november. Billetsalget åbner den 15. september.