Aalborg Håndbold vinder over TTH Holstebro

Aalborg Håndbold uden Mikkel Hansen på banen, tog imod TTH Holstebro, der har den tidligere Aalborg assistenttræner Anor Atlason som træner.

Og er der nogen, der kender Aalborgs spillere indgående, er det netop Atlason, som stadig har Aalborg som adresse.

Det var da også gæsterne, der kom bedst fra start i kampen, og hurtigt kom foran 5-3. Hos Aalborg var Niclas Landin tilbage i målet, men fik ikke fat i noget i starten, og mod slutningen af første halvleg blev Landin pillet ud igen uden at have imponeret synderligt.

Hør træner Stefan Madsens reaktion på kampen.

Han blev erstattet af Fabian Nordsten, der har gjort det fremragende i de seneste kampe.

Aalborg Håndbold kom stærkt tilbage, og taget løftede sig nærmest, da Henrik Møllgaard på hopskud hamrede Aalborg foran 8-7.

Aalborg Håndbold kunne gå til halvleg med en føring på 18-14, hvor det sidste mål igen kom fra Henrik Møllgaards hånd, med en klasse afslutning langt udefra -  Møllgaard så bestemt ikke ud til at “døje“ med noget som helst hverken skade eller “slitage” fra EM.

Thomas Arnoldsen er glad for de to point, Aalborg Håndbold fik.

Ujævn anden halvleg

Der er ingen tvivl om, at Aalborg ville køre sejren hjem, men det blev altså lidt ujævnt i anden halvleg.

Aalborg var foran med otte mål på et tidspunkt, men de fik ikke lukket kampen og hen mod slutningen blev der igen spænding om udfaldet.

Niklas Landin kom igen på banen i anden halvleg og havde et par afgørende redninger, og så kunne Aalborg lukke kampen til sidst og vandt med 33-27, med Thomas Arnoldsen som den store målskytte med 10 mål, men også Lucas Nielsson spillede en stor kamp for hjemmeholdet

Er ikke bekymret for de næste kampe, på trods af sygdom og skader blandt spillerne.

Mikkel Hansen kunne måske godt have spillet, men med det hårde program Aalborg Håndbold har her i februar måned, var det måske en god ide at lade Hansen stå over. Han døjer lidt med lysken, så lidt slidt var Hansen vel også ovenpå EM i Tyskland, selvom han afviste det i interview til TV2 Nord tidligere.

Landin og Simon Hald var tilbage efter deres skader, men Landin lignede en, der ikke var kommet sig 100 procent over sine skadesproblemer.

Simon Hald fik ikke fuld spilletid og blev sparet lidt, og det kan også vise sig at blive godt med tænke på den vigtige Champions League-kamp, der venter i næste uge.