Aalborg sluttede grundspillet af med nederlag

Et smalt nederlag til TTH Holstebro betyder ikke noget for Aalborg Håndbolds slutresultat i grundspillet - nordjyderne vinder

Det var på forhånd afgjort at Aalborg Håndbold med deres 41 point efter 25 kampe i grundspillet ikke kunne vippes af tronen som vinder af grundspillet. Men hvem vil ikke gerne slutte med en sejr og cementere sin position som en af Danmarks allerbedste håndboldklubber?

Det havde Aalborg Håndbold chancen for onsdag aften, da de i den sidste kamp i grundspillet mødte TTH Holstebro på udebane, og selvom nordjyderne kunne spille frit - helt uden pres - tabte de til midtjyderne.

26-24 lød stillingen efter 60 minutters håndbold og halurets hylen. Aalborg havde tabt. De nordjyske håndboldherrer ramte bare ikke niveauet og der manglede både skarphed i angrebet og niveau i forsvaret.

I anden halvleg var Aalborg Håndbold ved at spille sig tilbage i kampen, og 10 minutters effektivt spil vandt nordjyderne 7-1. De fik sig spillet helt op på 24-23 og 25-24, men føringen tog de aldrig, og da det var slut vandt midtjyderne altså med to.

I slutspillet ender Aalborg i gruppe med Skjern, GOG og KIF Kolding. De indleder slutspillet den 9. april mod KIF Kolding og spiller en uge senere mod GOG.