Seneste nyt

fra Nordjylland

Bedrageridømt direktør har sat spektakulær millionvilla til salg

En af Aalborgs mest imponerende villaer er lige nu ved at blive solgt. Villaen på Hasserisvej 126 er byens dyreste ejendom, der aktuelt står til salg.

Prisen lyder nemlig på 25 millioner.

Men historien bag tilsalg-skiltet på villaen er langt fra så imponerende.

Villaens ejer er nemlig den aalborgensiske erhvervsmand Lars Dahl-Jensen. Sidste år blev han dømt i Aalborg Byret for bedrageri, da han blev kendt skyldig i moms- og skatteunddragelse. Lars Dahl-Jensen fik seks måneders betinget fængsel og skulle betale omkring en million kroner til statskassen.

Siden dommen har Lars Dahl-Jensen solgt, eller er i gang med at sælge, ud af sine værdier, heriblandt i hans virksomhed Danidal Networks A/S. Netop Danidal har huseret i ejendommen, hos hvem Lars Dahl-Jensen og familien lejede sig ind hos.

Og nu er det så den spetakulære villa, der skal afhændes i efterspillet på retssagen om skatte- og momsfusk.

Ejendommen har areal på 1.100 kvadratmeter, mens hele grunden er på 2113 kvadratmeter.

Den store villa bliver dog næppe en ren privatbolig for den nye ejer. Indretningen er nemlig i høj grad oplagt til delvis erhverv. Bag huset er der blandt andet anlagt ca. 30 p-pladser til medarbejdere.

- Ejendommen er ideel til kontorvirksomheden, der ønsker eget domicil og et eksklusivt udtryk, skriver mælgeren Nordicals Aalborg.