LIGE NU:

Bilist overså vejskilt på grund af kraftig tåge

En kvinde i bil fik sig noget af et chok, da hun fredag morgen lidt før klokken 8 kørte direkte ind i et vejskilt i krydset Klarupvej-Egensevej i Aalborg. Hun havde overset skiltet på grund af kraftig tåge.

Fredagen begyndte mange steder i Nordjylland med tæt tåge, og det betød, at der samtidig var nedsat sigtbarhed på vejene.

Det oplevede en kvinde fra Aalborg-området, da hun ved 8-tiden torperede et vejskilt, som hun simpelthen ikke kunne se på grund af den megen tåge.

Heldigvis var kvinden selv i stand til at komme ud af bilen, og ifølge vagtchefen hos Nordjyllands Politi, er hun ikke kommet til skade. Det er hendes bil derimod. Den kunne ikke køre fra stedet på grund af skader som følge af sammenstøddet med vejskiltet.

Hun fik et lift ind til Aalborg centrum af politiet. Samtidig fik politiet et opringning om, at der også på hovedvej A13 ikke blot var tåget, men også køer på vejen. Køernes ejer sørgede dog hurtigt for at få køerne væk fra vejbanen.

- Tågen er formentlig ved at lette nu de fleste steder, men det er selvfølgelig vigtigt altid at holde afstand og køre efter forholdene, siger vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi.

Og efter tyder på, at der i dag bliver langt mellem helt klart opholdsvejr i det i nordjyske, for ifølge TV2 Vejret trækker byger op fra syd, og der er risiko for tordenbyger. Kort sagt lidt ustabilt vejr. Midt på eftermiddagen kommer der måske mere regn, og alle byger kan være intense, hen over eftermiddagen vil bygerne forsvinde mod nord, og der bliver formentlig mere tørt hen til aften.