Morten Secher (tv) afløser Thomas Bjuring (th) som direktør i ishockeyklubben Aalborg Pirates. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

00:47

Det blev Morten Secher, som bliver ny direktør for Aalborg Pirates.

1 af 2

Bjurings afløser fundet: Aalborg Pirates præsenterer ny direktør

Aalborg Pirates har mandag sat navn på, hvem der skal afløse Thomas Bjuring som klubbens administrerende direktør.

Det bliver den tidligere håndboldtræner Morten Secher, der afløser Thomas Bjuring som administrerende direktør i Aalborg Pirates. Det oplyser den nordjyske ishockeyklub mandag på et pressemøde.

38-årige Morten Secher har i denne sæson været manager i håndboldklubben EH Aalborg. Han har en fortid som træner og sportschef i flere håndboldklubber.

- Morten er klar til at arbejde i en organisation med få ressourcer, så der skal knokles fra morgen til aften. Fra bestyrelsens side bakker vi Morten op. Vi vil ikke kun være danmarksmestre på isen, men også i organisation, sagde bestyrelsesformand Morten Fals, da han introducerede den nye direktør.

Læs også Ishockeyslutspil udsat på grund af coronavirus

- Jeg er ikke verdens bedste til alt, men jeg er god til at få det bedste ud af alt. Jeg er enormt stolt af, at Aalborg Pirates tror på mig og mine ideer og nu giver mig chancen for at stå i spidsen for et af de største brands og største succeshistorier i nordjysk idræt. Jeg går til opgaven med stor ydmyghed over for hvad, der er nået på så forholdsvis kort tid, og vil stille og roligt sætte mit eget aftryk på og fortsætte en succeshistorie, siger Morten Secher.

Afløser succesfuld direktør

Thomas Bjuring har spillet en stor rolle i Aalborg Pirates, siden han trådte til som administrerende direktør i 2015. Han var i månederne op til sin tiltræden med til at redde klubben fra en truende konkurs, og på rekordtid var han med til at skabe et tophold i dansk ishockey.

00:47

Det blev Morten Secher, som bliver ny direktør for Aalborg Pirates.

Luk video

Succesen kulminerede i foråret 2018, hvor piraterne sikrede Aalborg det første danske mesterskab i ishockey siden 1981. Undervejs på rejsen er Thomas Bjuring gået forrest og har været medvirkende til, at Aalborg Pirates har haft stor succes både sportsligt og kommercielt.

Netop den kommercielle succes skal Thomas Bjuring i sit fremtidige job forsøge at brede ud til alle de danske ishockeyklubber, når han bliver kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og for alle Danmarks Ishockey Unions aktiviteter.

Thomas Bjuring tiltræder i sit nye job 1. maj, hvor Morten Secher officielt afløser ham på direktørkontoret i Aalborg Pirates.

03:14

Se indslag fra 25. april 2018, hvor Aalborg Pirates fejrede klubbens første mesterskab i 37 år. Thomas Bjuring har som direktør været med til at gøre klubben til en fast del af toppen i dansk ishockey. Foto: Jesper Lange

Luk video