Seneste nyt:

Borgmester byder bar-gigant velkommen: - Men vi skal også have cafeer i Gaden

Thomas Kastrup-Larsen (S) mener, det er positivt for Jomfru Ane Gade og Aalborg, at virksomheden Rekom styrker sin position med opkøbet af Zwei Grosse. Han advarer dog mod kun at have liv om natten.

Nyheden om, at en af Jomfru Ane Gades mest populære barer Zwei Grosse Bier Bar overtages af Danmarks største bar- og diskoteksnetværk Rekom, glæder Aalborg Kommunes borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).

- At nogen gerne vil investere i Jomfru Ane Gade og synes, at det giver mulighed for en god forretning – det synes jeg kun, er positivt for Gaden. Det var straks værre, hvis det var det modsatte, siger han.

quote Flere café- og spiserestauranter vil give et andet udtryk og mere liv.

Thomas Kastrup-Larsen, borgmester, Aalborg Kommune, Socialdemokratiet

Borgmesteren ser det som en mulighed for udvikling af Danmarks mest kendte forlystelsesgade.

- Jeg synes, det er rigtigt vigtigt, at Jomfru Ane Gade får et kvalitetsløft. Gaden er et ikon for Aalborg, og rigtig mange mennesker vil gerne besøge den og kender den af navn. Men i de senere år har det været svært for Gaden – mange restaurationer er lukket, mens andre ser lidt slidte ud. Så jeg håber på et løft af Jomfru Ane Gade, siger han.

- Vi vil finde fælles løsninger

Men selvom Jomfru Ane Gade skal udvikles, så bør det foregå med det rette miks af leben i både dag- og nattetimerne, lyder det fra borgmesteren.

- Noget af det, vi kan gøre, er at have en dialog med restauratørerne omkring, hvad der skal til for at løfte Gaden. Noget af det, jeg gerne vil inspirere til, er at få flere café- og spiserestauranter derned, så vi får et andet udtryk og mere liv, også i dagtimerne. Det, tror jeg, vil være rigtigt godt.

Thomas Kastrup-Larsen (S) vil ikke diktere, hvordan den nye storaktør Rekom skal drive sin nye investering Zwei Grosse Bier Bar. 

KORT OM REKOM

Han stoler på, at virksomhedens og hans egne visioner kan forenes.

- Rekom har budt rigtigt konstruktivt ind til, hvordan Jomfru Ane Gade kan udvikle sig. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan finde koncepter og løsninger, der kan give mere værdi til Gaden. Så jeg hilser Rekom velkommen og håber på en rigtig god dialog, så man kan få løftet Jomfru Ane Gade tilbage til det, vi var stolte af for nogle år siden, siger Aalborgs borgmester.

Zwei Grosses 11 jyske tyrolerbarer får nye ejere, fordi man ønsker at blive en del af Rekoms stærkere 'muskler' og dermed vil udvide sit koncept yderligere.

VIDEO: Zwei Grosse skifter ejere

270122 V1 19 IN Festival og markedssommer i vente Still

play Festivalleder og håndboldklub glæder sig over genåbning

Media Drop 270122 468 emfj

play Bådmand om stormvejr: - Alle er ekstra klar på sådan en dag

Estaldo

Nordjysk mæglerfirma sikrer millioninvestering i Løvens Hule

per bank

play Salling Group holder fast i forsigtig genåbning: - Kunder og personale skal føle sig trygge

270122 V1 19 IN Festival og markedssommer i vente Still

play Festivalleder og håndboldklub glæder sig over genåbning

Media Drop 270122 468 emfj

play Bådmand om stormvejr: - Alle er ekstra klar på sådan en dag

Estaldo

Nordjysk mæglerfirma sikrer millioninvestering i Løvens Hule

Til forsiden

Til forsiden