Seneste nyt

fra Nordjylland

De nye Kusk, Ahlman og Thomsen? Talenter rykkes op

Der er tale om et lille jubilæum.

10 år er det siden at AaB med et hold af især nordjyske talenter, blandt andre tre senere A-landsholdsspillere, Kasper Kusk, Jakob Ahlmann og Nicolaj Thomsen, vandt både mesterskab og pokal.

Nu er de næste måske på vej.

I hvert fald har AaB netop meldt ud at to unge spillere tilslutter sig allerede udmeldte Mads Bomholts plads i førsteholdstruppen.

Kasper Davidsen og Noel Atle Arnórsson rykkes nemlig med Bomholt op.

Dermed bliver de tre teenagere alle en permanent del af AaBs bedste hold.

Hidtil har de tre unge trods U19-status dog fået godt med både spilletid og udmærkelser. Mest prominent er Hadsund-midtbanespilleren, Mads Bomholts 19 kampe, mens også Noel Atle Arnórsson, der gør sig som venstrebenet stopper og er søn af TTH-træner og tidligere islandsk håndboldspiller, Arnor Atlason, har spillet en del.

I sidste kamp af sæsonen mod Vendsyssel var det så 'Kalle' Davidsens, der kommer fra Gug Boldklub (ligesom fornævnte Kasper Kusk) tur til at få startdebut i 4-1-sejren.

- Vi er ikke i tvivl om, at Nóel, ”Kalle” og Bomholt alle kan gøre sig gældende, for det har vi jo sådan set allerede bemærket i kampene, siger sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

I samme ombæring får de tildelt nye trøjenumre.

Kasper Davidsen er ny i trøje nummer 16, Mads Bomholt får nummer 21 og Nóel Atli Arnórsson nummer 25, når Superligaen indledes.